ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ

ΚΡΟΥΑΣΑΝ ΚΕΦΑΛΑΣ
Το 2004 μετά από συναντήσεις και παρουσιάσεις που είχε με τεχνίτες και σεφ ζαχαροπλαστικής γνωστής εταιρείας με έδρα το Βέλγιο, ο κ. Κεφάλας εμπνεύστηκε την συνταγή του πρώτου κρουασάν Boss.
Σήμερα, το ίδιο κρουασάν παράγεται καθημερινά με
🗸 πρώτες ύλες άριστης ποιότητας
🗸 χωρίς την επιβάρυνση συντηρητικών και
🗸 με 30% έως 50% λιγότερες θερμίδες από αντίστοιχα κρουασάν
και διανέμεται σε κάθε περιοχή της Ρόδου για την δική σας απόλαυση.
Σήμερα, το ίδιο κρουασάν παράγεται καθημερινά με
🗸 πρώτες ύλες άριστης ποιότητας
🗸 χωρίς την επιβάρυνση συντηρητικών και
🗸 με 30% έως 50% λιγότερες θερμίδες από αντίστοιχα κρουασάν
και διανέμεται σε κάθε περιοχή της Ρόδου για την δική σας απόλαυση.